Energifondet fordelt

Rauma Energi AS har fordelt et sekssifra beløp til 16 lag og foreninger i kommunen. Om lag halvparten av de som søkte fikk midler gjennom det nyoppretta fondet. De som får midler må signere en samarbeidsavtale før midlene blir utbetalt. Denne avtalen sendes ut i disse dager.

Her er de som fikk midler gjennom fordelingen:
Liljen 4H (fylkesleir i 2016).
Langfjorden Fotballklubb.
Rauma Alpin.
Sagelva Vasskraftsenter.
Rødven Fortidsminneforening.
Rauma Historielag.
Nordsida Fritidsklubb.
Gitarklubben i Måndalen.
Vågstranda IL.
Speiderne i Innfjorden.
MMA Måndalen.
Åndalsnes IF allidretten.
Isfjorden og Åndalsnes skytterlag.
Rauma Golfklubb.
Stall Setnes.
RomsdalRock.

12341425_10153812466123566_4788092437071558686_n
Langfjorden Fotballklubb, som har bygd kunstgressbane på Åfarnes i vinter, er blant de som får midler fra Energifondet 2016. Foto: Privat.

Det var administrasjonen i Rauma Energi AS som fordelte midler gjennom Energifondet. Styret i selskapet ble orientert om fordelingen på styremøte torsdag 18. februar.
De kriteriene som ble vedtatt av styret i selskapet i november i fjor ble lagt til grunn for den skjønnsmessige fordelingen. Rauma Energi AS var meget godt fornøyd med antall søkere og den store variasjonen blant søkerne som kom innen fristens utløp 31. januar.
Rauma Energi AS kommer trolig til å gjøre kjent en gang i året at de har midler det kan søkes om gjennom det nyoppretta Energifondet.
Det inngås samarbeidsavtaler med de  16 lag og foreningene som nå har fått bevilget midler.

Foruten disse samarbeidsavtalene har Rauma Energi også signerte avtaler over flere år med andre lag, foreninger og arrangører.

Rauma Energi AS har som visjon å skape verdier i lokalsamfunnet. Ved å være den beste leverandøren av tjenester innen kraft, energi og bredbånd i Rauma og bidra med overskudd, sponsormidler og arbeidsplasser – skaper vi verdier lokalt.