Marta ny driftsingeniør

– Jeg har vært her bare i tre uker. Men det ser både spennende og interessant ut. Jeg er glad for at jeg takket ja til den ledige stillingen som driftsingeniør hos Rauma Energi AS, sier Marta Ulvensøen (25).

Hun takket ja til jobben, både fordi arbeidsoppgavene virket å være utfordrende og at selskapet ikke er blant de største.
– På den måten får man jobbet med varierte oppgaver. Det liker jeg, sier hun.

Marta var en av godt over 20 som søkte på den ledige stillingen. Hun kom fra studier i Trondheim hvor hun gikk på NTNU og studiet Energi og Miljlø med energiteknikk og smarte nett som studieretning. Masteroppgaven hun skrev hadde tittelen «Endringer i det europeiske energisystemet som følge av økning i norsk overføringskapasitet og vannkraftutvikling».

Marta har bosatt seg på Åndalsnes. Hun er opprinnelig fra Åsgårdstrand, ikke langt fra Horten og Tønsberg.

– Jeg har to bekjente her og tar ellers sikte på å bli kjente med mange hyggelige mennesker, sier Marta.
Hun er aktiv på fritida, blant annet er hun leder av Landslagsutvalget i skiorientering. Hun har allerede nå meldt seg inn i O-gruppa i Emblem IL, og liker å ferdes på fjellturer; det håper hun å få gode muligheter til i Rauma.

– Dette er min første faste jobb. Så langt ser det veldig bra ut. Ellers ser Rauma ut til å være en god plass å bo – det virker til å skje mye her,  avslutter Marta fra kontoret sitt i andre etasje i administrasjonsbygget til Rauma Energi AS.