Meld dere på Energicupen 2018

I forbindelse med at Rauma Energi AS fyller 100 år i 2018, ønsker vi å arrangere denne populære fotballcupen på nytt igjen. Det blir et storslått arrangement som finner sted i Isfjordshallen lørdag 7. april 2018.
Rauma Energi AS v/Personalforeningen har igjen gleden av å invitere Deres bedrift til å delta i turneringen som siste gang ble arrangert i 2012.

– Vi håper mange lag melder seg på. Hvis interessen blir stor så er det først-til-mølla-prinsippet som gjelder, sier Sindre M. Myklebostad i jubileumskomiteen hos Rauma Energi AS. Han legger til at hvis det er en gjeng venner som ønsker å delta er det bare å ta kontakt. Likeså hvis det skulle være bedrifter og andre som ikke har mottatt innbydelse.

Det understrekes at lagene deltar i en klasse, og at kvinner sjølsagt er like velkomne som menn.
Reglene er som følger: Det vil bli spilt etter vanlige innendørs fotballregler. (4 utespillere + målvakt). Også denne gang er det «flying start» for lag som stiller med damer. Dette innebærer at lag med inntil 2 damer får 1 plussmål, og lag med 3 eller flere damer får 2 plussmål. Dette gjelder for alle kampene.

– Påmeldingsfristen er absolutt, og er satt til torsdag 15. februar. Etter turneringen inviteres deltakerne til bankett i på Grand Hotell med god mat og drikke, samt premieutdeling og dansemusikk.  Påmeldingskontingenten er i år satt til kr. 595,- pr. person. Kontingenten inkluderer foruten fotballturneringen billett til bankett og dans, utdeling av minnepremie, velkomstdrink og to retters middag. For de som ikke har anledning til å være med på banketten er kontingenten satt til 400,- pr. person, legger leder i personalforeningen, Lars Smisethjell, til.

Energicupen ble første gang arrangert i Raumahallen i 1998. Deretter ble arrangementet flyttet til Isfjordshallen, og ble arrangert 15 år på rad – fram til og med 2012.
De to bildene som er vedlagt saken er hentet fra turneringen i 2011.