Nye driftsingeniører

Romsdalsnett AS har ansatt to nye driftsingeniører. De startet opp i stillingene i løpet av sommeren, og er godt i gang med sitt arbeid i bedriften.

Romsdalnett AS er det nye navnet på nettselskapet til Rauma Energi AS.

Thomas Skaar Vadset fra Tennfjord tiltrådte mandag 14. juni som ingeniør nettdrift. Han har bakgrunn som Master i elkraft.

Anders Ødegård Bjørk fra Jostedal tiltrådte også mandag 14. juni. Han har bachelor i elkraft, og i tillegg teknisk fagskole samt fagbrev som elektriker.

Grunnet den midlertidige bemanningssituasjonen har vi ansatt Einar Killi Randen fra Otta som energimontør fram til høsten 2022.

Vi kan legge til at Ørger Thokle fra Isfjorden har gått over fra jobben som driftsingeniør i nettselskapet og begynt som driftsansvarlig i Rauma Energi Produksjon AS.

Det er ansatt ny lærling  energimontørfaget i Romsdalsnett AS. Olav Haugland begynte i den jobben i august måned, og skal være hos oss i 2,5 år.

For tiden er det ansatt tre lærlinger – to i Romsdalsnett AS (foruten Haugland er dette Erlend Hatlen Bale) – og en i selskapet Rauma Energi Kraft og Bredbånd AS;  han heter Jonas Frisvold. Alle tre er hjemmehørende i Isfjorden.


Thomas Skaar Vadset


Anders Ødegård Bjørk